Posted In releases

23 september Releaseshow Living Room Heroes

Björn | 18th juli 2016

13559021_1188841027835453_2789944144040494534_o

23 september presenteert Living Room Heroes het nieuwe album ‘Days Well Spent’ in Merleyn. De band heeft haar roots in Nijmegen, maar klinkt onvervalst Amerikaans. Het album is het vervolg op de EP’s ‘Head Over Heels’ (2013) en ‘Fool To Believe’ (2014), waarop de transformatie van een singer-songwriter duo tot een southern soulband met ervaren muzikanten te horen is.

Muzikanten die met groot gemak en vooral plezier tijdens hun live-shows hun enthousiasme en improvisaties laten zien en horen. Dit leidde al tot optredens op NPO Radio 2 en 3FM en voorprogramma’s voor o.a. Douwe Bob, Albert Lee & Robert Jon and The Wreck.

Geïnspireerd door hun muzikale helden zoals The Wood Brothers, Amos Lee en Ben Harper roept het warme, relaxte & soulvolle geluid herinneringen op aan mooie avonturen. Op pad gaan over de eindeloze vlaktes van het Amerikaanse continent. Verdriet achterlatend, mijmerend over een vrolijke toekomst. Hun teksten brengen je in een optimistische stemming. Je beleeft nieuwe avonturen op mooie dagen, dagen waarbij het leven je toelacht. Het zijn ‘Days Well Spent’.

Tickets | www.doornroosje.nl/event/living-room-heroes

No Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Meer info?

Latest Posts